Loading...
Home2018-09-24T14:30:32+00:00

Over mij

INSPIRATIE DOET ALLES.

Nog maar enkele jaren geleden gooide ik het roer volledig om en ben ik gaan doen wat ik altijd al wilde doen.

Ik startte mijn beautysalon en werd specialist op het gebied van het tegengaan van huidveroudering. Al pratende met mensen kwam ik er achter dat veel mensen ook met hun gewicht worstelen (overigens voor mij zelf ook een bekend onderwerp).
In december 2012 kwam ik in aanraking met Straight away en werd enthousiast over de producten, en de manier waarop mensen gesteund worden. Ik ben toen zelf begonnen met het dieet en weet dus ook wat het met je doet om een tijd ‘niet normaal te eten’. Het vergt kracht om op moeilijke momenten door te zetten. Maar het resultaat is al zo snel merkbaar en de gesprekken met de coach zijn zo nuttig, dat ik anderen hier ook mee wil helpen.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en ben ik begonnen met een opleiding orthomoleculaire voedingsleer en verwacht dat deze zomer af te ronden.

Wil je ook afvallen? Ik begeleid je graag, zowel vanuit mijn praktijk in Assen als vanuit de praktijkruimte bij Twins in Dalen en Rolde waar ik ook wekelijks ben. Bel me gerust, ik help je graag om weer lekker in je vel te zitten!

Alice Terhuizen

Straight Away
Cryolipolyse
Medik8

Straight Away.

Afvallen

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen, Weer in je oude jeans met Straight away!

Met Straight away reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en beloofd: ze blijven weg!
Afvallen met shakes, havermout, repen en soepen is makkelijk, verantwoord én ze zijn ook echt lekker!
De Straight away maaltijdvervangers stop je makkelijk in je tas, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken, geen calorieën te tellen. De sleutel van het succes is de coach.
Ik ben gediplomeerd coach en sleep je er doorheen en zorg dat je je doel bereikt.Geloof in jezelf, you can do this!!

Maak een afspraak. Een intakegesprek kost eenmalig € 25. Tijdens het volgen van het dieet is de begeleiding gratis. Samen met mij ga je aan de slag. Via mij koop je de Straight away maaltijdvervangers.

Bereid je lichaam voor op het dieet.

ik zal een intakegesprek met je houden en jij bepaalt je doel. ik geeft je vervolgens een weekmenu met koolhydraatarme en suikervrije gerechten. Je gaat je lichaam voorbereiden op het dieet. Minimaal 3 dagen maximaal 7 dagen laat je je lijf wennen aan minder koolhydraten en suiker. Een goede voorbereiding is het halve werk!

De eerste 3 weken.

Je lijf is er klaar voor en jij mentaal ook. Vanaf vandaag ga je 3 weken lang leven op Straight away producten. No worries, je kunt volop variëren.

Per dag neem je een minimaal aantal maaltijdvervangers. Het exacte aantal per dag bepaal je in overleg met mij. Ik kan goed afstemmen wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Tijdens deze weken heb je regelmatig contact met mij.

Na de eerste 3 weken.

Nu neem je een verplichte rustweek. En nee, je valt niet terug in je oude patroon, want ik geeft je een lijst met producten die je deze week mag eten. En laat vooral die suikers staan, je lichaam kan nu prima zonder.

De weging.

En, heb je je doel bereikt? Super! Heb je nog wat kilootjes te gaan, dan kun je in overleg met mij nog een periode dit programma volgen. Hoe dan ook, je kunt heel trots zijn op jezelf!

Het is belangrijk om na de maaltijdvervangende producten rustig over te gaan op normale voeding.  Combineren van maaltijdvervangers en gewone voeding kan prima. Vervang bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch door een shake of reep en nuttig daarnaast vooral gezond voedsel. Of andersom vervang het avondeten. Speel hier mee, zodat je in balans blijft.

Houd ook contact en plan gelijk nog twee weegmomenten in.

Fantastisch, je hebt de discipline opgebracht om goed op je voeding te letten en je levensstijl aan te passen. Je hebt moeilijke momenten overwonnen. Dit is de nieuwe jij!

Geniet van de complimenten die je krijgt, van je fittere lijf waarmee je nu veel makkelijker kunt bewegen. Wees trots!

Medik8

SKINCARE BIOTECHNOLOGY

Geavanceerde huidverzorging.
Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.
Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.
medispa
Op basis van high—tech ingrediënten zijn onze behandelingen eenvoudig maar zeer doeltreffend, waardoor u een mooie huid krijgt of behoudt.
medispa
Medik8 Peels hebben voor elke type huid en huidprobleem de oplossing. Zo komen we tegemoetkomt aan de behoefte van elke klant.
medispa
Skin Needling is een veilige en populaire techniek om een gezonde jeugdige uitstraling van de huid te verkrijgen. Tevens bijzonder geschikt bij acne littekens en een ongave huid.

Klanten

MAAK OOK HET VERSCHIL

Deze mensen gingen u voor en zijn zeer gelukkig met de stap die ze hebben gezet.

review2

“Wie had dat gedacht…. ik in een jurk😁. Een dik jaar geleden nooit gedacht dat dit me ooit zou passen. Alice Terhuizen 💕straigth away! — voldaan.”

Nanet van Haarlem

review2

review2

review2

“Zes vriendinnen vielen samen 150kg af”

Bekend van DvhN en “De Vrouw”

["error","An access token is required to request this resource."]
Straight away

Je ziet er stralend uit vandaag! #Complimentendag

Straight away

Hierbij nóg een lekkere hint over ons nieuwe product! Binnenkort verkrijgbaar bij je coach!

Straight away

Verrassing! Binnenkort komen wij met een nieuw product en 1 ding mag duidelijk zijn; het is weer 'helemaal lekker'!

Amber Albarda

Yes, yes, yes...! Ik heb het vandaag toevallig weer aangehaald in een lezing: wist je dat je ongeveer 10 glazen water moet drinken om de enorme verzuring van 1 glas cola in je lijf te neutraliseren? ... See more

Vriendinnengroep uit Grolloo 150 kilo lichter

http://www.dvhn.nl/drenthe/Vriendinnengroep-uit-Grolloo-150-kilo-lichter-21931652.html

Zes vriendinnen uit Grolloo en omstreken vielen samen 150 kilo af. Hun afvalsucces werkt als een olievlek op de omgeving, want inmiddels heeft hun voedingscoach daar nóg 25 dames van in behandeling.

« 2 of 2 »

Contact.

LET’S TALK.

Waar kan ik je mee helpen?

Body & Mind

Stationsstraat 9
9401 KV Assen
Telefoon: 06-17161702